top of page

BEHANGWERKEN
IN MERKSPLAS, TURNHOUT, HOOGSTRATEN EN RIJKEVORSEL

Op zoek naar een behanger voor vliesbehang of decoratief behang?

ALLE BEHANGWERKEN MET OOG VOOR DETAIL

Behangpapier is weer helemaal terug van weggeweest. Behang kan uw interieur karakter geven en prachtig transformeren, maar kan ook oude muren heropwaarderen met vliesbehang. Familiezaak Van Ravestyn Toon is sterk in al uw behangwerken in regio Merksplas, Turnhout, Hoogstraten, Rijkevorsel en elders in de provincie Antwerpen. We werken steeds met oog voor detail en garanderen een professioneel eindresultaat.

WELKE BEHANGWERKEN KUNNEN WIJ VOOR U REALISEREN?

Decoratief behang van topmerken als Arte

Fotobehang

Oude muren behangen met vliesbehang

Alle andere soorten behangpapier

VLIESBEHANG, MAKKELIJK OVERSCHILDERBAAR

Zit u verveeld met uw oneffen, verouderde muren, waar misschien hier en daar een fijn haarscheurtje al de kop opsteekt? Dan hoeft u nog niet direct aan grote verbouwingswerken te denken. Dankzij vliesbehang met glasvezel kunnen wij oude muren weer een egaal uitzicht geven, ideaal voor renovatie! Wij behangen uw muren met vliesbehang, wat dienstdoet als een schilderdoek: na het behangen kunnen wij uw muren verven in uw gewenste kleur(en). Bent u de kleur na een tijdje moe gezien? Dan kunnen we deze vaak opnieuw overschilderen. Zo geniet u keer op keer van een duurzaam, scheurvrij, mooi en egaal eindresultaat!

arte

DE KRACHT VAN ARTE BEHANGPAPIER

Waarom we kiezen voor merken als Arte om uw ruimtes te behangen? Het Belgische Arte van familie Desart staat niet alleen gekend om zijn fantastische kwaliteit, het biedt ook magnifieke collecties muurbekleding aan, met trendy dessins, structuren en kleuren die elk interieur cachet geven.

BEHANGSTALEN OP MAAT

Behang kiezen? Waar beter dan in uw eigen interieur? In samenspraak met u brengen wij de geknipte behangboeken mee, volledig afgestemd op uw budget en smaak!

CONTACTEER ONS

Behangwerken in de provincie Antwerpen? Vraag meteen een offerte op maat!

bottom of page