top of page

BUITENSCHILDERWERKEN IN MERKSPLAS, TURNHOUT, HOOGSTRATEN EN RIJKEVORSEL

Op zoek naar een schilder voor ramen of gevel?

AL UW BUITENSCHILDERWERKEN VAN VERVEN EN VERNISSEN TOT SAPPEN EN BEITSEN

Gevels, muren, ramen en deuren verdienen regelmatig onderhoud om een afdoende bescherming en langere levensduur te garanderen. Een mooi geverfde gevel en goed onderhouden ramen zijn bovendien een meerwaarde voor uw woning. Van Ravestyn Toon is uw ervaren schilder voor ramen, gevel en ander houtwerk in heel regio Merksplas, Turnhout, Hoogstraten en Rijkevorsel. Ook voor binnenschilderwerken kunt u bij ons aankloppen.

WELKE BUITENSCHILDERWERKEN KUNNEN WIJ VOOR U REALISEREN?

Gevels schilderen, ook gespecialiseerd in kaleien

Ramen, houtwerk, … vernissen, sappen en beitsen

Dakrand, ramen of ander buitenschrijnwerk schilderen

Andere buitenschilderwerken

WAAROM KIEZEN VOOR KALEIEN?

Een van de specialiteiten van Van Ravestyn Toon is kaleien, waarbij we de buitenmuren schilderen met kalkpleister. Uw gevel laten kaleien biedt heel wat voordelen. Het is niet alleen een uitstekende renovatieoplossing en facelift voor een afgeleefde gevel, het beschermt ook doeltreffend tegen ongure weersomstandigheden en biedt karakter aan uw volledige woning.

Een mooi geverfde en gekaleide gevel en goed onderhouden ramen zijn bovendien een meerwaarde voor uw woning.

Boss

10 JAAR BOSS PAINTS GARANTIE!

Uw gevel laten schilderen? Wij kiezen voor BOSS Paints. De gevelverven van BOSS Paints zijn ideaal voor het verven van baksteen, cement, hout en beton en doorstaan alle weersomstandigheden. Dankzij BOSS Paints geniet u van 10 jaar garantie op uw gevel!

bottom of page